Göynük Karacalar'da orman yangını zamanında müdahaleyle kontrol altına alındı

Göynük Karacalar yakınındaki ormanlık alanda 17.30'da başlayan yangın, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ve ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.


Göynük Karacalar'da orman yangını zamanında müdahaleyle kontrol altına alındı

Ormanlık alanda yangın kısa sürede kontrol altına alındı

Bolu'nun Göynük ilçesine bağlı Karacalar köyü yakınlarındaki ormanlık alanda saat 17.30 civarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla sevk edilen ekipler, alevlerin çevreye yayılmasını önlemek için çalışma başlattı.

Müdahale ve sevk edilen birimler:

Yangına kara müdahalesi yapıldı; bölgeye Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözler ile itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin koordineli müdahalesi sayesinde alevler büyümeden kontrol altına alındı ve yangının yayılmasının önüne geçildi.

Soğutma çalışmaları ve inceleme:

Yangının söndürülmesinin ardından bölgede soğutma çalışmaları başlatıldı. Yetkililer, yangının çıkış nedeninin tespit edilmesi amacıyla inceleme işlemlerini sürdürüyor. Olayla ilgili gelişmeler ile resmi açıklamalar bekleniyor.

BOLU’NUN GÖYNÜK İLÇESİNDE ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN KONTROL...

BOLU’NUN GÖYNÜK İLÇESİNDE ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN KONTROL ALTINA ALINDI.

Burcu Kaya

Burcu Kaya

Asayiş & Yayın Editörü

Bölgesel adliye ve polislere dair İHA akışındaki sıcak haberleri hızla doğrulayıp yayına alan yayın editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!