Olayın gelişimi
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, S.C. (35) ile boşanma aşamasında olduğu belirtilen eşi B.C. (36) sokakta karşılaştı. Yenigün Mahallesi Ünlü Sokakta meydana gelen olay sırasında S.C.'nin yanında getirdiği tabancayla ateş açtığı, kurşunların hedefi olan B.C.'nin yaralandığı bildirildi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı kadın ambulansta hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.
Görüntülerde öne çıkanlar
Sokakta bulunan güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan kayıtlarda, B.C.'nin araçtan indiği, aracın hareket etmesinin ardından silah seslerinin duyulduğu görülüyor. Görüntülerde silah sesleriyle birlikte çevrede kısa süreli panik yaşandığı ve daha sonra S.C.'nin olayın ardından bölgeden yürüyerek uzaklaştığı anlar yer alıyor.
İlk müdahale ve gözaltı
Olayın ardından kaçmaya çalıştığı belirtilen şüpheli S.C., polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yetkililer, yaralının tedavi altına alındığını ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

ŞAHSIN BÖLGEDEN YÜRÜYEREK AYRILDIĞI AN KAMERAYA YANSIDI.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!