Kayseri'de otoparkta panik: 8 katlı bina önünde rastgele ateş açıldı, şüpheli gözaltında

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kişi, 8 katlı binanın önünde hedefsiz rastgele ateş açtı; bir araç zarar gördü, şüpheli B.K. gözaltına alındı.


Kayseri'de otoparkta panik: 8 katlı bina önünde rastgele ateş açıldı, şüpheli gözaltında

Olayın gelişimi:

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, Osman Kavuncu Mahallesi Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı üzerinde bulunan 8 katlı binanın otoparkında bir kişi rastgele ateş açtı. Olayı gerçekleştirenin B.K. olduğu bildirildi ve saldırı sırasında hedef gözetilmediği belirtildi.

Habere göre, tabancayla açılan ateş bina sakinleri arasında paniğe yol açtı; şüphelinin olay yerinden ayrılmasının ardından çok sayıda kişi sokağa döküldü.

Polis müdahalesi ve toplanan deliller:

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı ve kısa sürede şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu B.K. yakalanarak gözaltına alındı.

Olay yerinde ekipler tarafından yapılan aramada çok sayıda dolu ve boş fişek ele geçirildi. Ayrıca şüphelinin otoparkta bulunan bir araca taşla ve tabancanın kabzasıyla zarar verdiği tespit edildi.

Gözaltı ve soruşturma:

Gözaltına alınan B.K., gerekli işlemler için polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü ve işlemlerin polis tarafından yürütüldüğü kaydedildi.

KAYSERİ'NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE BİR ŞAHIS 8 KATLI BİNANIN ÖNÜNDE TABANCAYLA HEDEF GÖZETMEKSİZİN...

KAYSERİ'NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE BİR ŞAHIS 8 KATLI BİNANIN ÖNÜNDE TABANCAYLA HEDEF GÖZETMEKSİZİN ATEŞ AÇTI. OTOPARKTAKİ BİR ARACINDA ZARAR GÖRDÜĞÜ OLAYDA ŞAHIS POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI.

Burcu Kaya

Burcu Kaya

Asayiş & Yayın Editörü

Bölgesel adliye ve polislere dair İHA akışındaki sıcak haberleri hızla doğrulayıp yayına alan yayın editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!