Derebucak ilçesinde art arda meydana gelen trafik kazaları
Konya'nın Derebucak ilçesinde peş peşe iki ayrı trafik kazasında toplam 6 kişi yaralandı. Olayların her iki noktasına da sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilerek ilk müdahaleler yapıldı ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.
İlk kaza: Göynem Mahallesi yakınlarında
Edinilen bilgiye göre, Y.K. idaresindeki otomobil yerleşim merkezi yakınlarında seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkarak yoldan çıktı. Kazada sürücü Y.K. ile araçta yolcu olarak bulunan M.A.A. ve E.Ö. yaralandı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından bu üç yaralı ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
İkinci kaza: Gencek Mahallesi yakınlarında
İlçedeki ikinci kaza, Gencek Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. İddialara göre, 42 B 0431 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan M.E., yol kenarında park halinde bulunan bir TIR'a arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü M.E. ile araçta yolcu olarak bulunan F.E. ve M.B. yaralandı. Olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar yine ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine sevk edilerek tedaviye alındı.
Derebucak'ta peş peşe meydana gelen kazalara ilişkin jandarma ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı. Olaylarla ilgili soruşturma ve incelemeler sürüyor.

DEREBUCAK İLÇESİNDE PEŞ PEŞE MEYDANA GELEN İKİ AYRI TRAFİK KAZASINDA TOPLAM 6 KİŞİ YARALANDI
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!