Beşiktaş Fibabanka Erkek Basketbol Takımı, BKT Avrupa Kupası 8'li final etabında yarın Slovenya temsilcisi Cedevita Olimpija ile mücadele edecek.
Karşılaşma, başkent Lübliyana'daki Stozice Arena'da oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak. Müsabaka, TRT Spor Yıldız ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak.
Normal sezonda A Grubu'nda 18 maçta 10 galibiyet, 8 yenilgi elde eden siyah-beyazlı ekip, beşinci olarak 8'li final etabına kalmayı başardı. B Grubu'nda da aynı performansla dördüncü sıraya yerleşen Cedevita Olimpija ise adını 8'li finale yazdırdı.
Tek maç eleme usulüyle gerçekleşecek olan bu aşamada, kazanan takım çeyrek finale yükselecek. Ev sahibi avantajına sahip olan Cedevita Olimpija, normal sezonda sıralamada üstte olduğu için maçın ev sahipliğini yapacak.
Çeyrek finale yükselecek takım, Bahçeşehir Koleji'nin rakibi olacak. Beşiktaşlı taraftarlar, zorlu karşılaşmada takımlarını desteklemek için heyecanla bekliyor.