Faysal Sılıv, WAKO Dünya Şampiyonası'nda Dünya İkincisi
Aydınlı milli sporcu Abu Dhabi'de gümüş madalya kazandı
Faysal Sılıv, Abu Dhabi'de düzenlenen WAKO Büyükler Kick Boks Dünya Şampiyonasında çıktığı final müsabakası sonucu dünya ikincisi oldu. Sılıv, turnuva boyunca sergilediği üstün performansla dikkat çekti.
Güçlü rakiplerini geride bırakarak finale yükselen milli sporcu, final karşılaşmasında gösterdiği mücadeleyle büyük takdir topladı ve organizasyonu gümüş madalya ile tamamladı.
Aydın spor camiasında sevinçle karşılanan başarı sonrası Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe, Faysal Sılıv'ı tebrik ederek elde edilen derecenin Aydın ve Türkiye adına gurur verici olduğunu belirtti. Yığmatepe ayrıca bu başarıda emeği geçen antrenörlere ve destek veren herkese teşekkür etti.
AYDINLI MİLLİ SPORCU FAYSAL SILIV, ABU DHABİ’DE DÜZENLENEN WAKO BÜYÜKLER KİCK BOKS DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA FİNAL MÜSABAKASINA ÇIKARAK DÜNYA İKİNCİSİ OLDU.