Fenerbahçe-Rangers Maçına Doğru
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın İskoçya temsilcisi Rangers'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho, takımının zorluklarla başa çıkma yeteneğine vurgu yaptı. Ülker Stadı'ndaki basın toplantısında konuşan Mourinho, "Saha içinde problemler yaşadık. 18 maçtır yenilmiyor olmanın ardındaki güç zorluklara karşı gösterdiğimiz ruh." ifadelerini kullandı.
Mourinho'dan Takıma Güven Mesajı
Mourinho, Fenerbahçe'nin büyük bir spor kulübü olduğunu ve başarıların ancak bir arada olunduğunda geleceğini belirtti. "Bu başarı herkese ait. Birlik olduğumuzda her şey daha kolaylaşır," dedi. Ayrıca, başka bir kulübe odaklanmadığını ve tek düşündüğünün Fenerbahçe olduğunu vurguladı.
İskoçya'ya Yolculuk
İskoç takımlarıyla mücadele edecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Mourinho, "Fenerbahçe’ye gelmeden önce çok fazla bir şey bilmiyordum. Taraftarlara savaşma sözüm var. Her maçı kazanmak için elimden geleni yapıyorum," dedi. Ancak, şu anda takımın önceliklerinin bulunduğunu ekledi.
Kadrodaki Eksiklikler
Mourinho, Fred ve Osayi-Samuel gibi oyuncuların eksiklerinin hissedildiğini ifade ederek, Avrupa'da fazla maç oynamanın zorluklarını da dile getirdi. "Keşke daha güçlü olabilseydik ama her zaman çözümler bulmaya çalışıyoruz," dedi.
Çağlar Söyüncü: “Zor Bir Mücadele Olacak”
Fenerbahçe'nin milli stoperi Çağlar Söyüncü de maç öncesi açıklamalarda bulunarak, güçlü bir rakibe karşı oynamanın önemine dikkat çekti. "Rakibimizin gücünü biliyoruz; biz de güçlü bir takımız. Taraftarımızın desteğiyle iyi bir sonuç almak istiyoruz," dedi.
Takım Ruhunu Vurguladı
Çağlar, takımın savunma becerilerinin son derece iyi olduğunu ifade ederek, "Son 3 maçta ilk yarılarda şut çektirmedik. Bu takım çalışmasının bir sonucu," açıklamasını yaptı.
Fenerbahçelilik Gururu
Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Çağlar, bu sezon daha fazla maç oynama şansı bulduğunu ve kulüp ile ülkesine bağlılıklarını dile getirdi. "Fenerbahçe, bu yıl 3 kupaya talip. Kupaları kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız," diye sözlerini tamamladı.
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın İskoçya temsilcisi Rangers'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın İskoçya temsilcisi Rangers'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.