Gaziantep FK'nin Avrupa Hayalleri
Kırmızı-siyahlı ekibin 24 yaşındaki kalecisi Mustafa Burak Bozan, bu sezon Avrupa'ya çıkma hedeflerinin peşinde koşuyor. Yaptığı kurtarışlarla takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Bozan, henüz son maça kadar mücadele edeceklerini vurguladı.
Şehrin Temsilcisi Olmak İstiyoruz
Bozan, “Ben öncelikle yıllardır bu şehrin Avrupa'da temsil edilmesini hayal eden bir taraftarım. Hedefimiz maçları kazanarak bu şehri layık olduğu yere getirip Avrupa'da mücadele etmesini sağlamak.” ifadeleriyle Gaziantep'in üst seviyelerde yer alması için duyduğu arzuyu dile getirdi.
Gaziantep FK’nın İç Sahada Gösterdiği Başarı
Son haftalarda gösterdikleri performansla 38 puanla 6. sıraya yerleşen Gaziantep FK, iç sahada en az gol yiyen takım olma özelliğini de taşıyor. İç sahada oynadığı 14 maçta yalnızca 7 gol kalesinde gördü ve 30 puan topladı.
Defansif Başarı ve Takım Ruhu
Bozan, bu başarıyı takım çalışmasına atfederek, “Az gol yiyoruz, mutluyum. Bu özelliğimizi kendime bağlamak aslında bencillik olur. Gaziantep FK bir takım oyunu oynuyor.” dedi. Ayrıca mental hazırlığın da önemine dikkat çekti.
Takımın Birlikteliği ve Hedefleri
Bozan, takımda sağlam bir birliktelik bulunduğunu ve bu durumun oyuncuların mücadeleci ruhunu artırdığını belirtti. “Takım olarak gerçekten karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Futbolseverlere iyi bir futbol izlettiğimizi düşünüyoruz” diyerek takımın hedeflerine olan inancını dile getirdi.
Kısacası, Gaziantep FK’nın hedefi Avrupa sahalarında boy göstermek ve bu sevinci şehre yaşatmak olarak belirlenmiş durumda. Bozan ve takım arkadaşları, bu hedefe ulaşmak için kararlılıkla çalışmayı sürdürüyor.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nin 24 yaşındaki kalecisi Mustafa Burak Bozan, Avrupa'ya gitmek istediklerini, bunun için son maça kadar mücadele edeceklerini söyledi.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nin 24 yaşındaki kalecisi Mustafa Burak Bozan, Avrupa'ya gitmek istediklerini, bunun için son maça kadar mücadele edeceklerini söyledi.