DOLAR
42,72 -0,06%
EURO
50,1 0,2%
ALTIN
5.929,51 -0,18%
BITCOIN
3.688.379,69 1,51%

Liverpool Teknik Direktörü Arne Slot'a İki Maç Men Cezası

Arne Slot, Everton maçındaki davranışları nedeniyle iki maç men cezası aldı. Slot, Newcastle ve Southampton karşısında takımını çalıştıramayacak.

Yayın Tarihi: 26.02.2025 14:29
Güncelleme Tarihi: 26.02.2025 14:29

Liverpool Teknik Direktörü Arne Slot'a İki Maç Men Cezası

Arne Slot, Liverpool'da Cezalı Durumda

İngiltere Futbol Federasyonu (FA), Liverpool Teknik Direktörü Arne Slot’a iki maç men cezası verdi. FA'nın açıklamasına göre, 2-2 berabere tamamlanan Everton maçının ardından hakemlere karşı uygunsuz davranışları ve hakareti nedeniyle bu ceza alınmıştır.

Slot'un Yardımcı Antrenörüne de Cezası Var

Aynı gerekçelerle, Slot'un yardımcı antrenörü Sipke Hulshoff’a da iki maç men cezası uygulandı. Bu durum, Slot'un Newcastle United ve Southampton ile oynanacak maçlarda takımının başında olamayacağı anlamına geliyor.

Everton Maçında Yaşananlar

Goodison Park'ta 12 Şubat'ta gerçekleşen derbide, Evertonlı futbolcu James Tarkowski, maçın 90+8. dakikasında attığı golle eşitliği sağladı. Maçın sonunda ise hakem Michael Oliver'a itiraz da bulunması üzerine Slot, kırmızı kart gördü.