RAMS Başakşehir Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Trendyol Süper Lig 14. hafta öncesi tesislerde tempolu idman
RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, oyuncuların topla ısınmayla sahaya çıkmasıyla başladı. Antrenman; teknik kapasiteyi artırmaya yönelik pas çalışması ile sürdü.
Seans, kondisyon ve taktik uyumu ölçmeye yönelik yapılan çift kale maç ile tamamlandı. Oyuncuların tempo ve dayanıklılık üzerinde durduğu görüldü.
Turuncu-lacivertliler, hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek ve Kasımpaşa mücadelesine hazırlıklarını destekleyecek çalışmalara devam edecek.
RAMS BAŞAKŞEHİR, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 14. HAFTASINDA KASIMPAŞA İLE DEPLASMANDA OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI.