Cizre Milli Eğitim Müdürü Şahan İke Öğrencilerle Voleybol Oynadı
Vatan Ortaokulu ziyaretinde hem sohbet hem spor
Şırnak’ın Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ve Şube Müdürü Mevlit Gayirinal, Vatan Ortaokulu’ndaki beden eğitimi dersine konuk oldu.
Ziyareti, Cizre’de eğitim ve öğretimdeki sorunları yerinde görmek amacıyla gerçekleştiren İke, okulun öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi. Okul bahçesindeki öğrenciler tarafından karşılanan heyet, ders sırasında öğrencilerle vakit geçirdi.
Öğrencilerin voleybol maçı davetini geri çevirmeyen İke, çocuklarla birlikte voleybol oynadı ve onlarla sohbet ederek eğitimin önemine dair nasihatlerde bulundu.
Ziyaretin ardından İke, görevlilerden okul hakkında bilgi aldı ve okul yetkilileriyle fikir alışverişinde bulundu.
CİZRE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞAHAN İKE VE ŞUBE MÜDÜRÜ MEVLİT GAYİRİNAL, VATAN ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BEDEN EĞİTİMİ DERSİNDE BİRARAYA GELİP HEM ZAMAN GEÇİRDİ, HEM DE ÇOCUKLARLA VOLEYBOL MAÇI OYNADI.