Elazığ’da Kar Ulaşımı Vurdu: 182 Köy Yolu Kapandı

Elazığ'da yoğun kar yağışı nedeniyle 546 köy yolundan 182'si ulaşıma kapandı; İl Özel İdaresi 120 personel ve 90 araçla çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 10.01.2026 11:10
Güncelleme Tarihi: 10.01.2026 11:10

Elazığ’da Kar Ulaşımı Vurdu: 182 Köy Yolu Kapandı

Elazığ’da Kar Ulaşımı Vurdu: 182 Köy Yolu Kapandı

Ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor

Elazığ’da meteorolojinin uyarısının ardından dün etkili olan yoğun kar yağışı, kent genelinde ulaşımı olumsuz etkiledi.

Özellikle yüksek kesimlerde etkisini artıran kar nedeniyle toplam 546 köy yolunun 182'sinin yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi, çalışmaları aralıksız sürdürmek için 120 personel ve 90 araç ile müdahalede bulunuyor.

ELAZIĞ’DA YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE KENT GENELİNDE 182 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANIRKEN, EKİPLERİN...

ELAZIĞ’DA YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE KENT GENELİNDE 182 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANIRKEN, EKİPLERİN ÇALIŞMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Yazar
EDİTÖR

Selin Karaca

2 yıllık parlamento muhabirliği deneyimi var. Ankara kulislerine hakim, meclis gündemini ve parti genel merkezlerindeki hareketliliği anlık olarak sisteme giren kıdemli bir editör. Resmi dil ve protokol haberciliği konusunda uzmandır.