Bist 100
10.471,32 0%
DOLAR
32,79 1,53%
EURO
35,16 0,53%
ALTIN
2.447,14 2,86%

Üniversiteye yüksek maaşla personel alımı! KPSS 70 puan isteniyor

Birçok kurum ya da kuruluş iş alımlarını hız kesmeden sürdürüyor. İşsiz vatandaşın yüzünü güldürecek haber o üniversiteden geldi. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 24.05.2024 00:14
Güncelleme Tarihi: 24.05.2024 00:14

Üniversiteye yüksek maaşla personel alımı! KPSS 70 puan isteniyor

İş arayanlar ve iş başvurusu yapacak olanlar büyük bir heyecanla ilanların yayınlanmasını beklerken Bursa üniversitesinden sevindiren haber geldi. Detaylar haberimizde…

dizi

BURSA ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI (PROGRAMCI)

Bursa Üniversitesi personel alım ilanı açıklandı. Yüksek ücretli personel alımına ilişkin koşullar ve kontenjanlara ilişkin bilgiler basında yayınlanmaktadır.

Bursa Üniversitesi personel alım ilanı açıklandı. Bu duyuruyla birlikte 4/B çalışanları sözleşmeli olarak işe alınacak ve KPSS puanına sahip olacak. Bu kapsamda Bursa Üniversitesi sözleşmeli programcı alımı yapacağını duyurdu.

KADRO VE ARANAN NİTELİKLER

KADRO UNVANI: Programcı olarak istihdam sağlanacaktır.

ADET: 1 kişi istihdam edilecektir.

PUAN TÜRÜ/PUANI: KPSS-P3 (70 puan ve üzeri) kişiler başvuru yapabileceklerdir.

CİNSİYET: Kadın veya Erkek farketmez aranan nitelikleri sağlayan herkes başvuru yapabilir.

ÖĞRENİM DURUMU VE ARANAN NİTELİKLER:

Üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri ve Teknolojisi lisans bölümlerinden mezun oldu. En az (D) YDS İngilizce puanına sahip olmak. Son başvuru tarihinde 35 yaşını doldurmamış olmak. Asil ve yedek adaylar sözlü sınav sonrasında belirlenecek.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

Genel olarak adaylık için aranan şartlar arasında 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanunu'nun 48'inci maddesi yer alıyor. Maddede şartlar var. Bu koşullar şunlardır:

Türk vatandaşı olun. Kamu haklarından mahrum bırakılmamalıdır. Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olmak. Askerlikle ilgilenmeyen veya askerlik hizmetini tamamlamış erkek adaylar için. Görevini sürekli olarak yapmasına engel olacak derecede engelli olmamak. Sosyal Güvenlik'ten emeklilik veya yaşlılık ödeneği almayın. Başvurulan pozisyon için gerekli nitelikleri sağlayın. Herhangi bir nedenle kamu görevinden çıkarılmamış olmak. KPSS (B) grup sınavını 2022 geçerek gerekli notları aldı. Görevlendirilmeye hak kazanan adaylar için güvenlik soruşturmalarının ve arşiv araştırmalarının olumlu sonuçlanması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

Başvuru, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde mesai saati sonuna kadar elektronik yönetim portalı üzerinden "Bursa Uludağ Üniversitesi- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya "Kariyer Kapısı" internet adresi üzerinden yapılacaktır. Yerli ve yabancı eğitim kurumlarından mezun olan adayların başvuru yaparken eşdeğer belgeleri sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ: 20 Mayıs- 3 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.