Erbaa'da Cipte 5 Afgan Kaçak Göçmen Yakalandı

Tokat Erbaa'da D-100'de durdurulan cipte Afganistan uyruklu 5 kaçak göçmen yakalandı, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 23.01.2026 12:53
Güncelleme Tarihi: 23.01.2026 12:58

Erbaa'da Cipte 5 Afgan Kaçak Göçmen Yakalandı

Erbaa'da Cipte 5 Afgan Kaçak Göçmen Yakalandı

Operasyon sonucu iki şüpheli gözaltında

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda başlattıkları çalışmada, gece saatlerinde Erbaa D-100 kara yolu Yeni Mahallesi girişindeki uygulama noktasında bir cipi durdurdu.

Erzurum'dan İstanbul'a gittiği öğrenilen aracın sürücüsü U.A. yönetimindeki cipte yapılan kontrolde, aracın arka koltuğu ve bagaj kısmında Afganistan uyruklu 5 kaçak göçmen tespit edildi.

Yakalanan göçmenler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Araç sürücüsü U.A. ile yanında bulunan A.A. ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TOKAT’IN ERBAA İLÇESİNDE DURDURULAN CİPTE AFGANİSTAN UYRUKLU 5 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANIRKEN, OLAYLA...

TOKAT’IN ERBAA İLÇESİNDE DURDURULAN CİPTE AFGANİSTAN UYRUKLU 5 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANIRKEN, OLAYLA İLGİLİ 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

TOKAT’IN ERBAA İLÇESİNDE DURDURULAN CİPTE AFGANİSTAN UYRUKLU 5 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANIRKEN, OLAYLA...

Yazar
EDİTÖR

Uğur Batmaz

4 yıllık deneyimli. Teknik SEO bilgisi yüksektir. Gece trafiğinin düşmemesi için eski içerikleri günceller, evergreen (ölümsüz) içerikler üretir ve sabah bültenlerini hazırlar.