Sarıyer Maslak'ta Silahlı Saldırı: 3 Şüpheli İşyerine Ateş Açtı, Yakalandı

Sarıyer Maslak'ta alkollü olduğu iddia edilen 3 kişi işyerine ateş açtı; şüpheliler güvenlik kamerası görüntüleri sonrası silahla birlikte yakalandı.

Yayın Tarihi: 10.01.2026 16:37
Güncelleme Tarihi: 10.01.2026 16:41

Sarıyer Maslak'ta Silahlı Saldırı: 3 Şüpheli İşyerine Ateş Açtı, Yakalandı

Sarıyer Maslak'ta Silahlı Saldırı: 3 Şüpheli Yakalandı

Olay ve güvenlik kamerası görüntüleri

İstanbul Sarıyer'de, alkollü oldukları iddia edilen 3 şüpheli önce keşif yaptıkları iş yerine silahla ateş açtı. Olay anı ve şüphelilerin hareketleri, iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Sarıyer Maslak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre şüpheliler bir süre işyeri önünde keşif yaptıktan sonra, ellerindeki silahla işletmeye doğru ateş açtı. Bir süre sonra bölgeden uzaklaştılar.

Polisin çalışması ve gözaltılar

İhbar üzerine olay yerine yönlendirilen polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Yapılan operasyonla, olaydan saatler sonra E.S. (44), C.A. (42) ve G.K. (43) isimli 3 şüpheli silahla birlikte kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İSTANBUL SARIYER’DE ALKOLLÜ OLDUKLARI İDDİA EDİLEN 3 ŞÜPHELİ İLK ÖNCE KEŞİF YAPTIKLARI İŞ YERİNE...

İSTANBUL SARIYER’DE ALKOLLÜ OLDUKLARI İDDİA EDİLEN 3 ŞÜPHELİ İLK ÖNCE KEŞİF YAPTIKLARI İŞ YERİNE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİRDİ. OLAY SONRASI HAREKETE GEÇEN POLİS EKİPLERİ ŞAHISLARI SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ ŞÜPHELİLERİ SİLAHLA BİRLİKTE KISKIVRAK YAKALADI. ŞAHISLARIN İŞ YERİNE YÖNELİK ATEŞ AÇTIĞI ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Yazar
EDİTÖR

Burak Çelik

3 yıllık deneyime sahip, yeni nesil bir editör. Akdeniz bölgesi, turizm sektörü ve orman yangınları gibi kriz anlarında saha tecrübesi yüksek. Hızlı içerik girişi ve canlı blog yönetiminde yetenekli.