Kütahya İl Emniyeti'nde İşaret Dili Etkinliği
Personel, işitme engelli bireylerle sağlıklı iletişim için eğitildi
Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik düzenlenen "İşaret Dili Etkinliği" konulu bilgilendirme semineri, kurum içinde iletişim becerilerini geliştirmeyi amaçladı.
Seminer, İl Emniyet Müdürlüğü Çok Amaçlı Eğitim Salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Osman Elbir'in eşi ve Polis Eşleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Pınar Elbir ile emniyet personeli katıldı.
Program kapsamında katılımcılara, işitme engelli bireylerle daha sağlıklı iletişim kurulabilmesi için işaret dili kullanımı hakkında bilgiler verildi. Teorik anlatımların yanı sıra uygulamalı gösterimlerle temel işaret dili ifadeleri uygulamalı olarak paylaşıldı.
Seminerin amacı, personelin konuya ilişkin farkındalığını artırmak ve günlük görevlerde işitme engelli vatandaşlarla iletişimi güçlendirmek olarak açıklandı.
KÜTAHYA İL EMNİYETİ PERSONELİNE İŞARET DİLİ BİLGİLENDİRMESİ