Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

En ucuz kestanenin nerede satıldığı açığa çıktı! Yerli kestane yüzde 19 indirimli satışta

Kış denildiğinde ilk akla gelen lezzetlerden birisi olan kestane, bu kış içersinde peş peşe zamlara tabi tutuldu. Bu noktada vatandaşlar uygun fiyatlarla kestane almanın yollarını ararken, CarrefourSA marketlerden en uygun fiyat duyuruldu. Kestanenin kilogramı 169 TL’ye kadar düştü.

Yayın Tarihi: 07.02.2024 13:02
Güncelleme Tarihi: 07.02.2024 13:02

En ucuz kestanenin nerede satıldığı açığa çıktı! Yerli kestane yüzde 19 indirimli satışta

Uygun fiyatlarla kestane almak isteyenler, kışın kestanesiniz yapamam diyenlere müjdeli haber CarrefourSA marketlerden verildi. CarrefourSA marketler, CarrefourSA karta özel olarak yeni bir indirim kampanyası başlatıldı. Kampanya doğrultusunda şubat ayı içersinde CarrefourSA karta özel olarak %19 indirimli kestane yerli kilogram satışa çıkartıldı. İşte kışın vazgeçilmez lezzetler de olan kestanenin CarrefourSA marketlerde indirimli şekilde satışının detayları…

CARREFOURSA KARTA ÖZEL %19 İNDİRİMLİ SATIŞTA 

CarrefourSA marketler zaman zaman farklı indirim kampanyalarına imza atarak vatandaşların yüzlerini güldürmeye başarıyor. Özellikle kış ayları denildiği zaman akıllardan çıkmayan, her ay muhakkak bir kere evlerde pişen kestane özellikle bu dönemin vazgeçilmez lezzetlerinden birisi. Hal böyle olunca vatandaşlar da uygun fiyatlarla kestane alabilecekleri market, manav, pazar gibi yerleri araştırıyor. Tam bu noktada CarrefourSA marketler temel gıda ve hijyen ürünlerinde indirim başlattığı gibi vatandaşların en çok talep ettiği gıda ve hijyen ürünlerini de uygun fiyatlarla satışı çıkartıyor. Şubat ayı fırsatları kampanyası adı altında normalde 209,90 TL’den satışta olan kestane, CarrefourSA karta özel olarak %19 indirimli 169 TL’ye kadar düşecek.

ŞUBAT AYI BOYUNCA 169 TL’DEN KESTANE ALABİLİRSİNİZ 

CarrefourSA marketler yine yaptı yapacağını ve şubat ayı fırsatlarında herkesin bu sıralar sıklıkla tercih ettiği kestaneleri indirimli satışa çıkardı. CarrefourSA karta sahipsiniz, bu karta özel %19 indirimli Şubat ayı boyunca 169 TL’den yerli kestane satın alabilirsiniz.

En ucuz kestanenin nerede satıldığı açığa çıktı! Yerli kestane yüzde 19 indirimli satışta