Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 0%
EURO
35,42 0,35%
ALTIN
2.506,93 0,75%

Hemen kontrol edin! Kaydı olana tamı tamına 14.000 TL nakit ödeme!

TEB'den çiftçi emeklilerine promosyon açıklaması geldi. ÇKS'ye kayıtlı emeklilere 14 bin lira verilecek.

Yayın Tarihi: 08.05.2024 21:08
Güncelleme Tarihi: 08.05.2024 21:08

Hemen kontrol edin! Kaydı olana tamı tamına 14.000 TL nakit ödeme!

Nüfusun önemli bir kısmının çiftçilik faaliyetleriyle uğraştığı Türkiye ekonomisinde tarım hayati bir rol oynamaktadır. Tarım sektörünü desteklemek ve çiftçilerin refahını artırmak amacıyla çeşitli girişimler ve programlar hayata geçirilmiştir. Bu haberimizde, TEB Bankası tarafından çiftçilere verilen emekli promosyonuyla ilgili detaylardan bahsetmek istiyoruz. TEB Bankası tarafından 14 bin TL promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. 

Türkiye Ekonomi Bankası olarak da bilinen TEB, Türkiye'de çiftçiyi desteklemek amacıyla geniş bir yelpazede hizmet sunan önemli bir finans kuruluşu olarak hizmet vermektedir. TEB'in temel görevlerinden biri çiftçilere kredi ve kredi imkanları yoluyla mali yardım sağlamaktır. Çiftçiler tarımsal girdi, makine ve ekipman satın almanın yanı sıra çiftçilik faaliyetlerine yatırım yapmak için bankalara gitmektedir. TEB ayrıca çiftçilerin ihtiyaçlarına uygun sigorta ürünleri sunarak onları mahsul kıtlığı veya doğal afet gibi öngörülemeyen risklere karşı koruyor. TEB'in sunduğu hizmetler bunlarla sınırlı kalmayıp çiftçilerin finansal ihtiyaçlarının yönetilmesine yardımcı olmanın yanı sıra, Türkiye'de tarım sektörünün genel gelişimine de katkıda bulunmaktadır.

TL

TEB 14 Bin TL Ödeme Yapacak! 

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında ÇKS kaydı olan müşterilere promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Maaşını TEB Bankasına taşıyan çiftçilere özel sunulan avantajlar arasında 14 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Cepteteb mobil, cepteteb internet şubesi, çağrı merkezi üzerinden yapacağınız işlemlerde masrafsızlık, sunulmakla beraber daha çok avantaj verilmektedir. 

Maaşa göre verilen promosyon ödemesinden faydalanmak için 3 yıl maaş alma sözü vermeniz gerekiyor. Bu bakımdan TEB bankası tarafından verilen en yüksek promosyon tutarı 12 bin TL'dir.