DOLAR
42,71 -0,03%
EURO
50,1 0,1%
ALTIN
5.942,99 -0,41%
BITCOIN
3.692.270,86 1,38%

6 aylık Şerzan bebek evde çıkan yangında yanarak can verdi

Van'ın Özalp ilçesinde gece yarısı bir evde sobadan çıkan yangında 6 aylık bebek hayatını kaybetti. Anne ve baba son anda kurtarılırken, baba İzmir'de çalıştığı için olaydan habersizdi. Özalp Kaymakamı da yangın yerine giderek inceleme yaptı.

Yayın Tarihi: 29.01.2024 10:20
Güncelleme Tarihi: 29.01.2024 10:20

6 aylık Şerzan bebek evde çıkan yangında yanarak can verdi

Özalp ilçesinde, Güler ailesinin yaşadığı tek katlı evde gece yangın meydana geldi. Van'a 40 kilometre mesafedeki Çavuşlar Mahallesi'ndeki yangında 6 aylık bebek öldü.

Evde çıkan yangını fark eden komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verip, alevlere müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü, ancak 6 aylık bebek Şerzan Güler'in beşiğinde yanarak öldüğünü tespit etti. Anne Güler Güler ve 2 çocuğu dumandan etkilendiği için hastaneye kaldırıldı. 

Özalp Kaymakamı Rahmi Bulut da yangın mahalline giderek, itfaiye ekipleriyle görüştü, hastanedeki çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletti. Baba Nurettin Güler'in ise İzmir'de çalıştığı öğrenildi.