Antalya'da Driftçi Sürücüye Pahalı Ceza
Antalya'nın Alanya ilçesinde, drift atarak hem çevreyi rahatsız eden hem de trafik güvenliğini tehlikeye atan bir sürücüye toplamda 55 bin 659 lira ceza kesildi.
İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Kargıcak Mahallesi'nde bir sürücünün kamyonetiyle drift yaptığının bildirilmesi üzerine trafik ekipleri hemen harekete geçti.
Ekipler, yaptığı drift ile hem çevreye zarar verdiği hem de diğer sürücülerin güvenliğini riske attığı tespit edilen sürücüye ceza uyguladı. Bunun yanı sıra, sürücünün ehliyetine 60 gün süreyle el konularak aracı da trafikten men edildi.
Drift atan sürücünün hareketleri, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, sürücünün trafikte diğer araçların geçişi sırasında hızla döndüğü ve etrafa toz savurduğu görüldü.