
Yeşilay Balıkesir Şubesi Çocuk Komisyonu gönüllüleri, Anneler Günü dolayısıyla oldukça anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Çocuklar, kendi el emekleri ile hazırladıkları çiçekleri, annelerine hediye ederek bu özel günü kutladı.
Şeyh Lütfullah Camii Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, minik gönüllüler, hazırladıkları çiçekleri "Anneler Günü" notuyla birlikte annelerine takdim etti. Bu içten jest, anneler tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şube Başkanı Mohammed Mürşid Canbulat, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, Yeşilay olarak her zaman sahada olacaklarına vurgu yaptı. Canbulat, "Tüm annelerin gününü kutluyoruz ve var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Yeşilay Balıkesir Şubesi Çocuk Komisyonu gönüllüleri, Anneler Günü dolayısıyla kendi el emekleriyle yaptıkları çiçekleri annelere hediye etti.
Yeşilay Balıkesir Şubesi Çocuk Komisyonu gönüllüleri, Anneler Günü dolayısıyla kendi el emekleriyle yaptıkları çiçekleri annelere hediye etti.