Burdur'da Sahipsiz Köpeğin Saldırısı: 60 Yaşındaki Taksici Yaralandı
Burdur Belediyesi sınırları içinde bir sahipsiz köpeğe yem vermek isteyen 60 yaşındaki taksici Hüseyin Tetik, köpeğin saldırısı sonucu kolundan yaralandı. Tetik, Burdur Devlet Hastanesinde tedavi edilip taburcu edildi.
Olayın Detayları
Olay, Burdur Belediyesi sınırları içinde meydana geldi. Yem vermek için durduğu sırada köpeğin saldırısına uğrayan Hüseyin Tetik, kolundan yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Hastanede dikiş atıldı ve aşı yapıldı; tedavisinin ardından taburcu edildi.
Mağdurun Açıklaması
AA muhabirine konuşan Tetik, hayvanları sevdiğini ve her gün beslediğini belirterek, saldırı anını şöyle anlattı: "Çevre yolundan geçerken bir hayvan gördüm. Aç olduğunu düşündüm. Ona yem vermek için durdum, o sırada kolumdan ısırdı. Hastaneye başvurdum. Dikiş attılar, aşı yaptılar taburcu oldum. 10 gün istirahat edeceğim."
Çözüm Çağrısı
Olayın ardından Tetik, belediyelerin hayvanların beslenmesi için uygun alanlar oluşturmasını ve hayvanseverlerin bu uygulamalara destek vermesini talep etti.
Burdur'da beslemek istediği sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan kişi yaralandı. 60 yaşındaki taksici Hüseyin Tetik, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.