Bursa'da Park Halindeki Otobüsler Alev Aldı: 3 Araç Külleşti
Osmangazi'de büyük yangın
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, bakım için bırakılan otobüsler park halindeyken alev aldı. Kısa sürede 3 otobüs alev topuna döndü ve gökyüzünü siyah dumanlar kapladı; dumanlar kentin birçok noktasından görüldü.
Olay, Küçükbalıklı Mahallesi Hüdavendigar Bulvarı Ak Sokak'taki otobüslerin bakımı için bırakılan dükkanın önünde meydana geldi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri olay yerine intikal ederek alevlere müdahale etti. İtfaiye ekipleri, yangının park halindeki diğer otobüslere sıçramaması için yoğun çaba gösterdi.
Yangın kontrol altına alınırken, otobüsler küle döndü. Polis ekiplerinin yangınla ilgili tahkikatı sürüyor.
BURSA’DA BAKIM İÇİN BIRAKILAN OTOBÜSLER, ALEV TOPUNA DÖNDÜ. İTFAİYE EKİPLERİ SÖNDÜRMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF EDERKEN, ÇIKAN DUMANLAR KENTİN BİR ÇOK NOKTASINDAN GÖRÜLDÜ.