DOLAR
42,72 -0,04%
EURO
50,25 -0,21%
ALTIN
5.961,79 -0,02%
BITCOIN
3.678.043,06 -0,03%

Diyarbakır'da Sahte İçki Operasyonu: 1 Şüpheli Yakalandı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde sahte içki operasyonunda 60 litre sıvı ile çeşitli malzemeler ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 26.02.2025 18:27
Güncelleme Tarihi: 26.02.2025 23:42

Diyarbakır'da Sahte İçki Operasyonu: 1 Şüpheli Yakalandı

Diyarbakır'da Sahte İçki Operasyonu Gerçekleşti

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde düzenlenen sahte içki operasyonunda 1 şüpheli yakalandı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bismil İlçe Jandarma Komutanlığı, sahte ve kaçak alkol satışı, tüketimi ve imalatının önlenmesine yönelik kapsamlı bir çalışma yaptı.

Operasyon Detayları

Bu çerçevede gerçekleştirilen operasyonda, B.K. isimli şüphelinin araç ve ikametinde düzenlenen aramada çeşitli malzemeler ele geçirildi. Yapılan aramada, alkol olduğu değerlendirilen 60 litre sıvı, bir damıtma aparatı, 100 cam şişe, alkollü içecek yapımında kullanılan 15 aroma, bir av tüfeği, 2 şarjör ve 15 fişek bulundu.

Gözaltına Alınma Süreci

Şüpheli B.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. İlgili makamların olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde düzenlenen sahte içki operasyonunda yakalanan şüpheli gözaltına...

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde düzenlenen sahte içki operasyonunda yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, B.K'nın araç ve ikametinde yapılan aramada, alkol olduğu değerlendirilen 60 litre sıvı, damıtma aparatı, 100 cam şişe, alkollü içecek yapımında kullanıldığı değerlendirilen 15 aroma, ev tüfeği, 2 şarjör ve 15 fişek ele geçirildi.