Eski Milletvekili Şevket Gürsoy’dan İHA Adıyaman Bürosu’na Ziyaret
Projeler, yerel kalkınma ve basının rolü konuşuldu
22. Dönem Adıyaman Milletvekili Şevket Gürsoy, İhlas Haber Ajansı (İHA) Adıyaman Bürosu’nu ziyaret etti. Ziyarete İl Genel Meclis Üyesi Nuri Kuştepe de eşlik etti.
Ziyaret kapsamında İHA Adıyaman Muhabiri Cihan Kizir ile bir araya gelen Gürsoy, kentte yürütülen ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Görüşmede, kentin gelişimine katkı sağlayacak adımlar ele alındı.
Gürsoy, yapılan çalışmalara değinerek basının yerel kalkınmadaki önemine vurgu yaptı. Basının doğru ve hızlı bilgilendirmenin yanı sıra yerel gelişime katkı sunduğunu belirtti.
"İHA’nın bölgedeki başarılı yayıncılık anlayışını takdir ediyoruz. Kamuoyunun doğru ve hızlı bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstleniyorlar" sözleriyle İHA’nın çalışmalarına övgüde bulundu.
Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sonlandırıldı.
22. DÖNEM ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ŞEVKET GÜRSOY, İHLAS HABER AJANSI (İHA) ADIYAMAN BÜROSU’NU ZİYARET ETTİ. GÜRSOY’A ZİYARETİNDE İL GENEL MECLİS ÜYESİ NURİ KUŞTEPE DE EŞLİK ETTİ.