DOLAR
42,71 -0,07%
EURO
50,22 -0,04%
ALTIN
5.956,99 -0,65%
BITCOIN
3.698.571,2 1,23%

İsrail Askerlerinin Açtığı Ateşle Batı Şeria'da Bir Kadın Hayatını Kaybetti

Batı Şeria'nın Selfit kentinde İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 30 yaşındaki Filistinli kadın hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 08.04.2025 13:33
Güncelleme Tarihi: 08.04.2025 13:33

İsrail Askerlerinin Açtığı Ateşle Batı Şeria'da Bir Kadın Hayatını Kaybetti

Batı Şeria'da Trajik Olay

İsrail askerlerinin işgal altında bulunan Batı Şeria'nın Selfit kentinde açtığı ateş sonucunda 30 yaşındaki Filistinli kadın, Eman Yakub hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Filistin Sağlık Bakanlığı, yaşanan olaya dair yaptığı açıklamada, Selfit kentinin yakınlarında açılan ateşin Emane Yakub'un yaşamını sonlandırdığını bildirdi. Olayla ilgili görgü tanıkları, İsrail askerlerinin kontrol noktasında bir kadına gerçek mermilerle ateş açtıklarını ifade etti.

Sağlık Ekiplerinin Engellenmesi

Bunun yanı sıra, şiddetli çatışma anında sağlık ekiplerinin yaralı kadına ulaşmasına da engel olunduğu bildirildi. Bu durum, olayın boyutu hakkında bir kez daha gözler önüne serdi.