Kara Yollarında Güncel Çalışmalar ve Trafik Uyarıları
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları süren kesimlerinde yavaş gidilmesi ve trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Güncel Kesimler
TEM Otoyolu (Edirne Batı-Gümüşova kavşakları): Yama ve onarım çalışmaları nedeniyle 21.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.
TAG Otoyolu (Bahçe-Nurdağı kavşakları 0-2. kilometreleri): Üstyapı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.
Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara (15-17. kilometreler): Yapım çalışmaları dolayısıyla Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.
Konya-Ereğli (2-14. kilometreler): Üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
İzmir-Turgutlu (16-20. kilometreler): Üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir kesiminden iki yönlü devam ediyor.
Sivas-Kangal (32-34. kilometreler): Yapım çalışmaları dolayısıyla Malatya-Sivas istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.
Elazığ-Keban (51-52. kilometreler): Yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.
Cide-Doğanyurt-İnebolu (5-20. kilometreler): Asfalt sathi kaplama çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.
Balıkesir-Havran (33-35. kilometreler): Heyelan ıslah çalışmaları dolayısıyla Havran istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.
Artvin-Şavşat (16-22. kilometreler): Muhtelif kesimlerdeki sel hasarlarının onarımı ve yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten ve kontrollü gerçekleştiriliyor.