Karaman'da Jandarma Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı, Uyuşturucu Ele Geçirildi
14-22 Kasım uygulamaları ve ele geçirilenler
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanlarındaki genel uygulamalar devam etti. 14-22 Kasım tarihlerinde, JASAT başta olmak üzere asayiş ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde toplam 17 bin 871 kişi sorgulandı.
Uygulamalarda 27 kişinin çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi; yakalanan bu kişilerden 4'ü tutuklandı.
Denetimler sırasında ele geçirilenler arasında 10 gram esrar, ruhsatsız tabanca ve şarjör, 34 adet 9 milimetre tabanca mühimmatı, 31.5 gram kenevir tohumu, çeşitli obje, 2 adet dedektör ve muhtelif kazı malzemeleri yer aldı.
Jandarma yaptığı açıklamada, halkın huzur ve güveninin sürdürülebilmesi için denetim ve uygulamaların kararlı ve kesintisiz şekilde devam edeceğini bildirdi.
KARAMAN'DA JANDARMANIN YAPTIĞI UYGULAMALARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLİRKEN, ARANAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI.