Balıkesir Kuyumcular Çarşısı'nda Açılış: Akın ve Sarı Altın Fiyatlarını Gündeme Taşıdı
Kuyumcu açılışında ekonomi ve esnafın gündemi öne çıktı
Balıkesir'in ekonomi merkezlerinden olan kuyumcular çarşısında gerçekleştirilen açılışta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ile CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı bir araya geldi.
Mustafa Güneş’in ev sahipliğinde düzenlenen törende dualar okundu ve esnafa bereketli işler temennisinde bulunuldu.
Açılışta gündeme gelen en önemli konu altın fiyatları oldu. Başkan Akın, esprili bir dille 'Genelde ilk alışverişi biz yaparız esnafımızdan, ama burada geçerli olmaz sanırım' diyerek konuşmaya renk kattı.
Etkinlikte ayrıca halka pilav ikramı yapıldı ve katılımcılarla sohbet edildi.
BALIKESİR'DE ŞEHRİN EKONOMİ MERKEZLERİNDEN OLAN KUYUMCULAR ÇARŞISINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN BİR AÇILIŞTA BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET AKIN VE CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI BİR ARAYA GELDİ. AÇILIŞTA GÜNDEM ALTIN FİYATLARI OLDU.