DOLAR
42,69 -0,23%
EURO
50,17 -0,02%
ALTIN
5.957,2 -1,8%
BITCOIN
3.949.838,55 -1,07%

Kırmızı bültenle aranan zanlı Gürcistan'da yakalandı, Ünye'de tutuklandı

Ordu'da çeşitli suçlardan kırmızı bültenle aranan T.E., Gürcistan'da yakalanıp Türkiye'ye iade edildi; Ünye'de tutuklandı.

Yayın Tarihi: 12.12.2025 16:16
Güncelleme Tarihi: 12.12.2025 16:25

Kırmızı bültenle aranan zanlı Gürcistan'da yakalandı, Ünye'de tutuklandı

Kırmızı bültenle aranan zanlı Gürcistan'da yakalandı, Ünye'de tutuklandı

Ordu'da çeşitli suçlara karıştığı gerekçesiyle kırmızı bülten ile aranan zanlı, Gürcistan'da yakalanarak Türkiye'ye iade edildi.

Operasyon ve iade süreci

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada, organize suç örgütü yöneticilerinden olduğu belirtilen T.E. Gürcistan'da ele geçirildi.

Yapılan koordinasyon ve işlemler sonucunda şüpheli ülkeye iade edildi ve bugün Ünye Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Tutuklama

Adli mercilerce yapılan işlemler sonrası T.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ORDU’DA ÇEŞİTLİ SUÇLARA KARIŞAN VE ‘KIRMIZI BÜLTEN’ İLE ARANAN ZANLI, GÜRCİSTAN’DA YAKALANDI....

ORDU’DA ÇEŞİTLİ SUÇLARA KARIŞAN VE ‘KIRMIZI BÜLTEN’ İLE ARANAN ZANLI, GÜRCİSTAN’DA YAKALANDI. TÜRKİYE’YE İADE EDİLEN ŞÜPHELİ, SEVK EDİLDİĞİ ADLİ MERCİLERCE ÜNYE İLÇESİNDE TUTUKLANDI.