Maltepe Mitingi İçin Trafik Önlemleri Alınıyor
İstanbul Valiliği, Maltepe'de gerçekleştirilecek olan miting nedeniyle 29 Mart Cumartesi günü bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamaya göre, kapatma işlemi saat 07.00'den itibaren başlayacak ve tedbirler sona erene kadar devam edecek.
Kapatılacak Yollar
Kapsamlı tedbirler çerçevesinde trafiğe kapatılacak yollar arasında Turgut Özal Bulvarı (Maltepe-Kartal Sahil Yolu) ve bu bulvara çıkan tüm sokaklar bulunuyor. Kapatma işlemi Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önünden başlayarak Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasındaki kısımda geçerli olacak.
Alternatif Güzergah Önerileri
Kapalı yollar nedeniyle İstanbul trafiğinde sıkışıklık yaşanmaması adına alternatif güzergahların kullanılması önerildi. Kapatılan yollara alternatif olarak D-100 kara yolu ve Maltepe Bağdat Caddesi'nin tercih edilmesi tavsiye edildi.
Gün içinde İstanbul'da yaşanacak bu trafik düzenlemeleri, sürücülere ulaşım planlamalarını önceden yapmaları konusunda önemli bir hatırlatma niteliğindedir.