Muş'ta Ailelerin Teslim Olma Çağrısı
Muş'ta terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukların aileleri, her hafta çarşamba günü DEM Parti İl Başkanlığı binası önünde eylem düzenleyerek, çocuklarına teslim olmaları çağrısında bulunuyor.
Evlat Nöbeti Devam Ediyor
Aileler, eylem sırasında açtıkları pankartlarla "Anneler direniyor", "Evlat nöbetindeyiz" ve "Artık yeter yakamızdan düşün" mesajlarını ilettiler. Çocuklarının fotoğraflarını ellerinden düşürmeyen aileler, partisinin ve PKK'nın uygulamalarına tepki gösterdi.
Ailelerin Yürek Burkan Çağrıları
Baba Alaattin Koçhan, oğlu Ersin'in Bursa'da kaçırıldığını belirtirken, "Oğlumun evine gelmesini istiyorum. Ersin, sesimi duyuyorsan gel. Senin dağda, taşta, mağaralarda ne işin var? Gel teslim ol. Biz de artık dayanamıyoruz" diyerek acısını dile getirdi.
Öte yandan, Şahinaz Özcan ise 8 yıl önce oğlu Atilla'nın kaçırıldığını hatırlatarak, "Yeter artık, evlat hasretine dayanamıyoruz. Bu anne ve babalara yazık. Ramazan ayında da evlatlarımıza hasret kaldık" şeklinde konuştu.
Bitlis'in Tatvan ilçesinde etkisini sürdüren soğuk hava nedeniyle çatılarda buz sarkıtları oluştu. Kar yağışıyla beyaz örtüyle kaplanan ilçenin Van Gölü ile bütünleşen manzarası güzel görüntüler oluşturdu.
Bitlis'in Tatvan ilçesinde etkisini sürdüren soğuk hava nedeniyle çatılarda buz sarkıtları oluştu. Kar yağışıyla beyaz örtüyle kaplanan ilçenin Van Gölü ile bütünleşen manzarası güzel görüntüler oluşturdu.