Amerikalı rock müzik grubu Palaye Royale, BKM organizasyonuyla İstanbul'da müzikseverlerle buluşuyor. Grubun konseri, 9 Nisan 2024 tarihinde Maximum Uniq Box'da gerçekleşecek.
BKM'den yapılan açıklamaya göre, grup şubat ve mart aylarında Amerika'da turneye çıkacak ve ardından nisanda AvrupaRemington Leith (vokal), Sebastian Danzig (gitar) ve Emerson Barrett (davul). Grup, ismini, büyükanne ve büyükbabalarının Toronto'da tanıştıkları Palais Royale dans salonundan alıyor.
Palaye Royale, hit şarkıları arasında "Lonely", "Mr Doctor Man", "No Love in LA", "Tonight Is The Night I Die", "Dying In A Hot Tub" ve "Little Bastards" ile dikkat çekiyor. İlgili parçalarıyla birçok önemli müzik listesinde yer alan grup, son albümü "Death or Glory"'yu Sumerian Records etiketiyle dinleyicilere sundu. Albümde "Showbiz" ve "Just My Type" gibi parçaların yanı sıra 10 yeni şarkı da yer almakta.