Sancaktepe'de Üzücü Olay
Sancaktepe ilçesinde bulunan bir çöp konteynerinde ölü köpekler bulundu. Bu durum, bölge sakinleri tarafından büyük bir üzüntü ve öfkeyle karşılandı.
Sosyal Medyada Tepkiler Yağıyor
Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde, vatandaşların ölü köpeği bulmaları ve tepkileri yer aldı. Bu görüntülerde, köpeğin sabah saatlerinde sağlıklı bir şekilde beslendiği, akabinde Sancaktepe Belediyesine ait bir aracın köpek cesedini çöp konteynerine attığı iddiaları dikkat çekti.
Belediye Başkanı'ndan Açıklama
Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, konuya ilişkin sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. 12 Mart'ta yaşanan bu üzücü olay için İdari Soruşturma başlatıldığını duyuran Yeğin, “Veteriner İşleri Şefliğinde görevli 3 personel tedbiren açığa alınmış olup, gerekli inceleme ve soruşturma titizlikle yürütülmektedir. Can dostlarımızı kaybetmiş olmaktan duyduğumuz derin üzüntümüzü bir kez daha belirtiriz” ifadelerini kullandı.
Olayın ardındaki detayların peşinde koşacaklarını vurgulayan Yeğin, kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.