TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Başkanlığında Komisyon Toplandı
Toplantı Detayları
Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı. Komisyonun TBMM Tören Salonunda gerçekleştirilen 14. toplantısının ilk oturumunda çeşitli emekli ve meslek kuruluşlarının temsilcileri dinlenecek.
Dinlenecek Kuruluşlar
Toplantının ilk oturumunda söz alacak temsilciler arasında Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD), Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), Emekli Uzman Jandarmalar Derneği (EMUJAD) ve Türkiye Emekli Uzman Erbaşlar Derneği (TEMUD) yer alıyor.
Komisyonun ikinci oturumunda ise şu sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri dinlenecek: Medeniyetler Beşiğinde Yakınlarını Kaybeden Aileler ile Yardımlaşma Dayanışma Birlik ve Kültür Derneği (MEBYA-DER), Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİRDER), Kamusal Politika ve Demokrasi Çalışmaları Derneği (PODEM), Hak İnisiyatifi Derneği, Barış Vakfı ve Toplumsal Mutabakat Derneği (TMD).
Komisyon çalışmaları kapsamında düzenlenen bu oturumlar, ilgili kuruluşların görüş ve önerilerinin alınması amacıyla gerçekleştiriliyor.