Doğanşehir tüneli çıkışında minibüs devrildi: yolcular şans eseri sağ salim

Malatya'da Doğanşehir-Erkenek Tüneli çıkışında tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi; yaralanma olmadı, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Doğanşehir tüneli çıkışında minibüs devrildi: yolcular şans eseri sağ salim

kaza yeri ve araç bilgileri:

Malatya-Adıyaman karayolu Doğanşehir - Erkenek Tüneli çıkışında sabah saatlerinde bir minibüs devrildi. Olayda tarım işçilerini taşıyan aracın plakası 63 UE 731 olarak kaydedildi.

müdahale ve değerlendirme:

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk kontrollerde kazada şans eseri yaralanma olmadığı belirtildi ve yolcuların sağlık durumları değerlendirildi.

soruşturma başlatıldı:

Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı. Jandarma ekipleri olayın nedenine ilişkin çalışma yürütüyor.

MALATYA'DA TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN MİNİBÜS DEVRİLDİ

MALATYA'DA TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN MİNİBÜS DEVRİLDİ

Burcu Kaya

Burcu Kaya

Asayiş & Yayın Editörü

Bölgesel adliye ve polislere dair İHA akışındaki sıcak haberleri hızla doğrulayıp yayına alan yayın editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!