Germencik'te incir şenliği sokaklara coşku ve renk taşıyacak

Germencik'te bu yıl 22'ncisi düzenlenecek Geleneksel İncir Festivali için hazırlıklar sürdü. Başkan Burak Zencirci alanı komiteyle birlikte inceledi.


Germencik'te incir şenliği sokaklara coşku ve renk taşıyacak

hazırlık çalışmaları:

Germencik Belediyesi'nin düzenlediği 22’nci Geleneksel İncir Festivali için son hazırlıklar hızla devam ediyor. Festival alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, hazırlık komitesi ve teknik ekipten bilgi aldı.

Başkan Zencirci ve ekibi, sahne düzeni, güvenlik önlemleri ve halkın konforunu sağlamak için yapılan son kontrolleri değerlendirdi. Amaç, etkinliklerin planlandığı gibi sorunsuz ve erişilebilir bir şekilde gerçekleştirilmesi.

etkinlik programı:

Festival, 21 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve ilk gün kortej yürüyüşü, dans gösterileri ile çeşitli sahne performanslarına ev sahipliği yapacak. Organizasyonun hedefi, katılımcılara müzik ve eğlence dolu bir gün sunmak.

Belediye yetkilileri, tüm vatandaşları festivale davet ederek katılımın ve coşkunun yüksek olmasını istediklerini belirtti. Etkinlik boyunca düzenlemelerin takip edileceği ve halkın konforunun öncelikli olduğu vurgulandı.

GERMENCİK BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL 22’NCİSİ DÜZENLENECEK GELENEKSEL İNCİR FESTİVALİ ÖNCESİNDE...

GERMENCİK BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL 22’NCİSİ DÜZENLENECEK GELENEKSEL İNCİR FESTİVALİ ÖNCESİNDE HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR. FESTİVAL ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNAN GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI BURAK ZENCİRCİ, HAZIRLIK KOMİTESİ VE TEKNİK EKİPLE BİRLİKTE ÇALIŞMALARIN SON DURUMUNU DEĞERLENDİRDİ.

Selin Yıldız

Selin Yıldız

İç Anadolu Editörü

İç Anadolu odaklı bölgesel tarım, ekonomi ve yerel idare haberlerinin yayına giriş süreçlerinden sorumlu.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!