Kampüse inen yaban domuzları atıkları karıştırdı, öğrenciler cep telefonuyla görüntüledi

Denizli'de yaban domuzları Pamukkale Üniversitesi kampüsüne girip atıkları karıştırdı; öğrenciler şaşkınlıkla cep telefonuyla görüntüledi.


Kampüse inen yaban domuzları atıkları karıştırdı, öğrenciler cep telefonuyla görüntüledi

kampüste karşılaşma:

Denizli kent merkezine yakın bölgelerde son günlerde sıkça gözlemlenen yaban domuzları, bu kez Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) kampüs alanına indi. Kampüs içindeki atıkları karıştıran domuzlarla karşılaşan bir grup genç kısa süreli şaşkınlık yaşadı. O anlar öğrenciler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldı.

önceki gözlemler:

Vatandaşlardan edinilen bilgilere göre yaban domuzları daha önce Servergazi ve Çamlık Park çevresinde de görülmüştü. Kent merkezine yakın alanlarda art arda ortaya çıkan bu görüntüler, bölgedeki hareketliliğin ve hayvanların yerleşim bölgelerine yaklaşmasının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Görüntülenen domuzların kampüs içinde atıkları karıştırması çevrede kısa süreli tedirginliğe neden oldu; öğrenciler ve çalışanlar temkinli davranırken olayın tekrarına karşı dikkat çekildi. Uzmanlar, açıkta bırakılan atıkların vahşi hayvanları çektiğini ve benzer vakaların önlenmesi için çevre temizliği ve atık yönetiminin önemine işaret ediyor.

DENİZLİ’DE SON GÜNLERDE FARKLI NOKTALARDA GÖRÜLEN YABAN DOMUZLARI, BU KEZ KENTTEKİ ÜNİVERSİTENİN...

DENİZLİ’DE SON GÜNLERDE FARKLI NOKTALARDA GÖRÜLEN YABAN DOMUZLARI, BU KEZ KENTTEKİ ÜNİVERSİTENİN KAMPÜSÜNDE ORTAYA ÇIKTI. İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ’NİN ARKA KISMINDA DOMUZLARI GÖREN BİR GRUP GENÇ, O ANLARI CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLEDİ.

Hakan Arslan

Hakan Arslan

Asayiş & Operasyon Editörü

Olay yeri haberleri, mahkeme süreçleri ve güvenlik güçlerinin operasyon haberlerinde uzmanlaşmış haber editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!