Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

Bir zamanların Laptop Recai'si yeni haliyle ağızları açık bıraktı

Bir döneme damgasını vuran Vj Bülent son haliyle görenleri şoke etti. İşte Laptop Recai olarak da bilinen Bülent Çarıkçı'nın değişimi...

Yayın Tarihi: 11.10.2023 16:40
Güncelleme Tarihi: 11.10.2023 16:40

Bir zamanların Laptop Recai'si yeni haliyle ağızları açık bıraktı

bülent çarıkçı

90'ların ünlü VJ'lerinden Bülent Çarıkçı, Laptop Recai karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Ancak son hali, izleyenleri şaşırttı. Çarıkçı, uzun bir süredir kameralardan uzakta yaşayan biri haline gelmiş durumda.

Bir döneme damgasını vuran ve popüler dizilerde önemli roller üstlenen Bülent Çarıkçı, Ayrılsak Da Beraberiz adlı dizideki Laptop Recai karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. Ancak son zamanlarda İstanbul'dan Edirne'ye taşınan ünlü ismin görünümü büyük bir değişim geçirmiş. İşte detaylar...

BÜLENT ÇARIKÇI

90'LARIN ÜNLÜ VJ'LERİNDEN BÜLENT ÇARIKÇI'NIN LAPTOP RECAİ'NİN DEĞİŞİMİ

Çarıkçı'nın şaşırtıcı değişimine dair detaylar ortaya çıktı. İstanbul'u terk edip Edirne'ye yerleşen Bülent Çarıkçı'nın hayat tarzında ve fiziksel görünümünde önemli değişiklikler yaşadığı belirtiliyor.

Laptop Recai'nin şimdiki halini görenler, 90'ların popüler isminin ne kadar değiştiğine şaşırıyor. Çarıkçı'nın kameralardan uzak bir yaşam sürdüğü ve son yıllarda hayli değiştiği gözlerden kaçmıyor. Bu değişim, izleyicileri büyük bir şaşkınlıkla karşılamış durumda.

Bülent Çarıkçı'nın 90'ların efsane VJ'lerinden biri olarak bilinen Laptop Recai karakteriyle kazandığı ün, zaman içinde farklı bir dönemece bürünmüş gibi görünüyor. Şu anki yaşam tarzı ve fiziksel görünümüyle geçmişten oldukça uzak bir noktada olan Çarıkçı, hayranlarını ve meraklıları şaşırtan bir dönüşüm geçirmiş durumda.

90'ların unutulmaz VJ'lerinden biri olan Bülent Çarıkçı, Laptop Recai karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Ancak son zamanlarda yaşadığı değişim, izleyicileri şaşırttı.

Bülent Çarıkçı, uzun bir süre kameralardan uzak kaldıktan sonra, son haliyle tekrar gündeme geldi. Laptop Recai olarak da tanınan Çarıkçı'nın görünümü, hayranlarını şoke etti.

Ünlü VJ, annesinin ölümüyle zor günler geçirdiğini belirtmiş ve duygusal bir açıklama yapmıştı. "Kalp kırgınlıklarım var, fazla neşeli değilim. Annem gittiğinden beri gözüme perde indi, manasızlaştı çoğu şey" ifadeleriyle duygusal bir dönemden geçtiğini paylaşmıştı.

Şu anda 51 yaşında olan Bülent Çarıkçı'nın hayranları, ünlü ismin son haliyle ilgili merak içindeler. Ancak son görüntülere göre, Çarıkçı'nın hiç değişmediği, hala aynı çekiciliğe sahip olduğu yorumları yapılmış.

Laptop Recai'nin değişmeyen enerjisi ve kendine özgü tarzı, izleyicileri tarafından takdir edilmeye devam ediyor. Bülent Çarıkçı'nın hayranları, ünlü ismin yaşadığı zorluklara rağmen pozitif enerjisini koruduğunu ve değişmeyen bir sima olduğunu düşünüyor.