Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

Sihirli Annem oyuncusunun şoke eden değişimi! Mum gibi eridi, kimse tanıyamadı

"Sihirli Annem" dizisinde Firuze karakterine can veren ve milyonlar tarafından sevilen Süeda Çil'in, sağlıklı yaşam tarzıyla dikkat çeken hikayesi gündemde. Ünlü oyuncu, uyguladığı özel diyet ve spor programıyla adeta bir dönüşüm geçiriyor.

Yayın Tarihi: 16.02.2024 14:54
Güncelleme Tarihi: 16.02.2024 14:54

Sihirli Annem oyuncusunun şoke eden değişimi! Mum gibi eridi, kimse tanıyamadı

Oyuncu Süeda Çil'in Göz Kamaştıran Dönüşümü: Kilolardan Kurtuluş Hikayesi

Ünlü oyuncu Süeda Çil, uzun yıllardır tanınan ve sevilen bir isim olmasının yanı sıra son dönemde yaptığı değişimle dikkatleri üzerine çekiyor. Kendisini Sihirli Annem, Selena, Kaygısızlar ve Çiçek Taksi gibi sevilen yapımlarda gördüğümüz Süeda Çil, kilo verme sürecini ve yaşadığı dönüşümü açıkladı. Oyuncu, kariyerinde kilolarıyla mücadele ettiğini ve 50 yaşına geldiğinde bu durumdan rahatsız olmaya başladığını söylüyor. Yapımcıların kendisini kilolu rollerle tanıttığını belirten Çil, başka roller ve formda görünme isteğiyle harekete geçtiğini ifade ediyor. Diyet ve sporla başlayan süreçte her verdiği bir kiloda büyük gelen elbiselerini arkadaşlarına dağıtan ve kendine masaj hediye eden Süeda Çil, toplamda 25 kilo verdiğini ve istediği formda olduğunu dile getiriyor. Süeda Çil'in bu değişimi, hayranlarını şaşırtırken onu daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde görmekten memnuniyet duyduklarını belirtiyorlar.

Süeda Çil'in hayatı sadece oyunculukla sınırlı değil. Ankara'da doğan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu ve İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı olarak kariyerine başladı. Oyunculuk yanında yönetmenlere asistanlık da yapan Çil, sinema ve dizi filmlerde de rol alarak yeteneklerini geniş kitlelere gösterdi. İlk filmi olan "Sokaktaki Adam" ile ödül kazanan Çil, sektördeki başarılı ve renkli kariyeriyle adından söz ettiriyor.