Demirci'de Regaip Kandili camilerde dualarla idrak edildi
Kandil coşkusu ilçe genelinde yaşandı
Manisa'nın Demirci ilçesinde Regaip Kandili, camilerde düzenlenen mevlid-i şerif programları ve edilen dualarla idrak edildi. Kandil gecesine ilçe genelinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Programlar ve vaazlar
Demirci İlçe Müftülüğü koordinasyonunda Abdulhamit Han, Alaca, Söylemiş, Akıncılar, Beyazıt, Fatih ve Akarsu camilerinde mevlid-i şerif programları gerçekleştirildi. Programlarda Kur'an-ı Kerim tilaveti okunurken, Regaip Kandili'nin anlam ve önemine dair vaazlar verildi.
Dualar, temenniler ve ikramlar
Kandil gecesi vatandaşlar aileleriyle birlikte camilere akın etti. Yatsı namazı sonrası yapılan dualarda birlik ve beraberlik, sağlık, huzur ve bereket için temennilerde bulunuldu. Programların ardından camilerde cemaate çeşitli ikramlar yapıldı.
MANİSA’NIN DEMİRCİ İLÇESİNDE REGAİP KANDİLİ, CAMİLERDE DÜZENLENEN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMLARI VE EDİLEN DUALARLA İDRAK EDİLDİ. KANDİL GECESİNE İLÇE GENELİNDE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.