Beşiktaş, merakla beklenen Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 10 Mart Pazartesi günü sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Takımın bu önemli maça hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.
Beşiktaş Kulübü, antrenman öncesinde futbolcuları ve teknik heyetiyle birlikte, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde görevli kadın personellerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı. Bu anlamlı günde kadınların değeri bir kez daha vurgulandı.
Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, oyuncular kondisyon artırıcı egzersizler ve taktik çalışmaları üzerinde durdu. Antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra, taktiksel çift kale maç ve duran top uygulamalarıyla sona erdi.
Beşiktaş, Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.