Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa Öncesi Galatasaray Derbisi Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'ndeki idmanla Turkcell Süper Kupa finali öncesi Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı; yeni transferler ilk kez takımla çalıştı.

Yayın Tarihi: 09.01.2026 14:47
Güncelleme Tarihi: 09.01.2026 14:47

Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa Öncesi Galatasaray Derbisi Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa öncesi son idmanıyla hazır

Can Bartu Tesisleri'nde tamamlanan hazırlıklar

Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa finalinde yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Antrenman, Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde, salonda yapılan core çalışmaları ile başladı. Sahada ise ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle devam eden idman; pas çalışmaları ve son olarak gerçekleştirilen taktiksel ve bireysel programlarla son buldu.

Yeni transferler Fransız futbolcu Matteo Guendouzi ve kaleci Mert Günok, takımla ilk idmanlarına çıktı ve hazırlık sürecine dahil oldu.

Bu idmanla birlikte sarı-lacivertliler, Turkcell Süper Kupa finalinin hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

FENERBAHÇE, TURKCELL SÜPER KUPA FİNALİNDE YARIN ATATÜRK OLİMPİYAT STADYUMU'NDA GALATASARAY İLE...

FENERBAHÇE, TURKCELL SÜPER KUPA FİNALİNDE YARIN ATATÜRK OLİMPİYAT STADYUMU'NDA GALATASARAY İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI YAPTIĞI ANTRENMANLA TAMAMLADI.

FENERBAHÇE, TURKCELL SÜPER KUPA FİNALİNDE YARIN ATATÜRK OLİMPİYAT STADYUMU'NDA GALATASARAY İLE...

Yazar
EDİTÖR

Volkan Şen

5 yıllık spor basını tecrübesi. Dört büyüklerin transfer haberleri, federasyon kararları ve maç sonu analizlerinde otorite kabul edilir.