DOLAR
42,57 -0,04%
EURO
49,52 -0,02%
ALTIN
5.774,3 -0,18%
BITCOIN
3.937.282,14 0,61%

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Kustic, TFF'yi Ziyaret Etti

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Marijan Kustic, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ziyaret ederek iş birliği projelerini ele aldı.

Yayın Tarihi: 13.03.2025 17:18
Güncelleme Tarihi: 13.03.2025 17:29

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Kustic, TFF'yi Ziyaret Etti

Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan TFF'ye Ziyaret

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Marijan Kustic, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret, TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti.

İş Birliği Fırsatları Değerlendirildi

TFF'den yapılan açıklamaya göre, ziyarette TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, Hırvatistan Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Tomislav Svetina ve TFF Başdanışmanı Yusuf Yerkel de hazır bulundu. Uluslararası futbol alanındaki gelişmelerin değerlendirildiği bu toplantıda, federasyonlar arasındaki iş birliği çerçevesinde gerçekleştirilebilecek ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, mevkidaşı Kustic’e TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri hakkında detaylı bilgiler sundu. Ziyaret sırasında başkanlar ve birlikteki heyete, TFF Dış İlişkiler ve Milli Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları da katıldı.

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Marijan Kustic (solda), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)...

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Marijan Kustic (solda), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu (sağda) ziyaret etti.