Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

Bu hafta Başak ve Yükselen Başakları neler bekliyor? İşte 12-18 Şubat haftası Başak burcu yorumu!

Bu hafta Başak burçları, Mars’ın Kova’ya geçmesiyle iş hayatlarında özgürlük ve yaratıcılık arayacaklar. Teknoloji ve spor onlara fayda sağlayacak. Sağlık ve tempo konularında dikkatli olmaları gerekecek.

Yayın Tarihi: 12.02.2024 12:40
Güncelleme Tarihi: 12.02.2024 12:40

Bu hafta Başak ve Yükselen Başakları neler bekliyor? İşte 12-18 Şubat haftası Başak burcu yorumu!

Dinçer Güner'den Başak Burcu Haftalık Yorumu

Mars Kova'da

Başak ve yükselen Başak burçları, bu hafta Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte, iş hayatlarında yeni bir döneme giriyorlar. Mars, 23 Mart'a kadar Kova burcunda seyahat edecek ve size daha özgür ve bağımsız çalışma imkanları sunacak. Mevcut projelerinizde yaratıcı ve yenilikçi fikirlerinizi ortaya koyabilir, işinizi farklı bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Ekip çalışması yapmanız gereken durumlarda, fikirlerinizle takdir toplayabilir, liderlik vasıflarınızı gösterebilirsiniz. Ancak, Mars'ın bireyselci ve asi enerjisine dikkat etmelisiniz. Takım arkadaşlarınızla uyumlu olmaya çalışın, gereksiz tartışmalardan kaçının.

Teknoloji ve Spor

Bu dönemde, işinizi daha kolay ve verimli yapmak için teknolojiden yararlanabilirsiniz. Son çıkan ürünleri ve sistemleri takip edin, işinize uygun olanları kullanın. Teknolojiye ilgi duyuyorsanız, bu alanda kendinizi geliştirmek için eğitimlere veya kurslara katılabilirsiniz. Spor yapmak için de harika bir zaman. Vücudunuzu güçlendirmek, enerjinizi artırmak ve stresinizi azaltmak için düzenli egzersiz yapın. Farklı spor dallarını deneyebilir, kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.

Sağlık ve Tempo

Sağlığınıza bu dönemde ekstra özen göstermelisiniz. Ateşli hastalıklara, enfeksiyonlara, yaralanmalara ve küçük operasyonlara karşı dikkatli olun. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için sağlıklı beslenin, bol su için, uyku düzeninize dikkat edin. Ev hayvanlarınızın sağlığıyla da ilgilenin, onları düzenli olarak veterinere götürün, aşılarını yaptırın. Günlük hayatınızda da hızlı ve yoğun bir tempo sizi bekliyor. Planlarınızı önceden yapın, zamanınızı iyi yönetin, önceliklerinizi belirleyin. Stresli ve yorucu durumlarda kendinize zaman ayırın, hobilerinizle ilgilenin, sevdiklerinizle vakit geçirin.