Kayı OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer başkanlığında, Kayı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı valilik koordinasyonunda gerçekleştirildi.
Gündem
Toplantıda Kayı OSB’de yürütülen çalışmalar, devam eden yatırımlar ve planlanan projeler ele alındı. Bölgenin sanayi altyapısının güçlendirilmesi, yatırımcı talepleri ve istihdama yönelik konular görüşüldü.
OSB’nin gelişimine katkı sağlayacak başlıklar masaya yatırılırken, sanayi yatırımlarının artırılması ve bölgenin ekonomik potansiyelinin daha etkin kullanılması amacıyla yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Vali Sözer'in Değerlendirmesi
Faik Oktay Sözer, "Kayı OSB’nin gelişimi için tüm paydaşlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, ilimizin sanayi altyapısını güçlendirerek üretimi ve istihdamı artırmaktır" dedi.
KAYI OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ