Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 0,03%
EURO
35,14 0,01%
ALTIN
2.435,95 0,02%

Yengeç burcu: 26 Şubat- 3 Mart haftası hayatınızda neler olacak?

Bu hafta hayalleriniz ve gerçekleriniz arasında denge kurmaya çalışacaksınız. Finansal konularda eşiniz veya sevgilinizle uyum içinde olacaksınız. Ancak sağlık, harcama ve sosyal ilişkilerde dikkatli olmalısınız.

Yayın Tarihi: 21.02.2024 16:38
Güncelleme Tarihi: 21.02.2024 16:38

Yengeç burcu: 26 Şubat- 3 Mart haftası hayatınızda neler olacak?

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu Haftalık Yorumu (26 Şubat- 3 Mart 2024)

Sevgili yengeç burçları, bu hafta sizin için pek kolay geçmeyecek. Güneş, Merkür ve Satürn balık burcunda bir araya gelerek hayallerinizi, planlarınızı ve finansal durumunuzu etkileyecek. Bu yüzden dikkatli ve sabırlı olmanız gerekiyor. Aşk ve ortaklık konularında ise Venüs ve Mars size destek olacak. Keyifli anlar yaşayabilir, ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Ancak hafta sonu beklenmedik olaylara ve harcamalara hazırlıklı olun. Şimdi gelin, burcunuzun detaylı yorumlarını birlikte inceleyelim.

Sevgili yengeçler, bu hafta hayallerinizle gerçekleriniz arasında bir denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Güneş, Merkür ve Satürn balık burcunda, sizin hayal gücü, eğitim, yurt dışı, ticaret ve sosyal medya alanlarınızda bulunuyor. Bu alanlarda yapmak istediğiniz şeyler, karşılaştığınız engeller, sorumluluklar ve aksilikler nedeniyle gecikebilir veya değişebilir. Belki de bazı hayallerinizi gerçekçi olmadığı için bırakmanız gerekebilir. Ya da bir otorite figürüyle bir kriz yaşayabilirsiniz. Bu durumda, hayal kurmak yerine sorumluluk almanız ve zamana yaymanız gerekebilir. Bu hafta akışta kalmak ve esnek olmak sizin için en iyisi olacaktır.

Diğer yandan, Venüs ve Mars kova burcunda, sizin ortak finansal kaynaklar, ödemeler, krediler ve vergiler alanlarınızda hareket ediyor. Bu, eşiniz, sevgiliniz veya ailenizle ortaklaşa yaptığınız finansal işlerde daha fazla aktif ve uyumlu olacağınızı gösteriyor. Bu alanda olumlu gelişmeler yaşayabilir, birlikte hareket ederek sorunları çözebilirsiniz. Ancak Pazartesi, Cuma ve Pazar günleri, bu alanda kriz yaratan, sağlıkla ilgili problem çıkaran veya para harcatan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle, bütçenizi iyi planlamalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Ayrıca, sosyal çevrenizle ilgili pürüzlü enerjilere de dikkat etmelisiniz. Bu hafta, temkinli ve sakin olmak sizin yararınıza olacaktır.