Afyonkarahisar'da polis denetimi: 22 kişiye bıçak cezası, 81.510 TL

Afyonkarahisar'da polis denetiminde bıçak taşıyan 22 şahsa 81.510 TL ceza kesildi; ruhsatsız silah, uyuşturucu ve tarihi eser ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 20.01.2026 14:00
Güncelleme Tarihi: 20.01.2026 14:00

Afyonkarahisar'da polis denetimi: 22 kişiye bıçak cezası, 81.510 TL

Afyonkarahisar'da polis denetimi: 22 kişiye bıçak cezası, 81.510 TL

Denetimlerde silah, uyuşturucu ve tarihi eser ele geçirildi

Afyonkarahisar’da polis tarafından son bir hafta içinde gerçekleştirilen denetimlerde bıçak ile kesici ve delici alet taşıyan 22 şahsa toplam 81 bin 510 TL para cezası kesildi.

Edinilen bilgilere göre, denetimler Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kentin muhtelif noktalarında yapıldı. Kontrollerde 7 bin 326 şahsın kimlik sorgulaması ile 2 bin 177 aracın sorgusu gerçekleştirildi.

Denetimlerde ayrıca ruhsatsız 5 tüfek, 1 kurusıkı tabanca, 500 mermi, 15 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu, 1.3 gr uyuşturucu madde ve 54 adet tarihi eser ele geçirildi.

AFYONKARAHİSAR’DA POLİS TARAFINDAN SON BİR HAFTA İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERDE BIÇAK...

AFYONKARAHİSAR’DA POLİS TARAFINDAN SON BİR HAFTA İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERDE BIÇAK İLE KESİCİ VE DELİCİ ALET TAŞIYAN 22 ŞAHSA 81 BİN 510 TL PARA CEZASI KESİLİRKEN, DENETİMLERDE UYUŞTURUCU MADDELER İLE RUHSATSIZ SİLAHLARDA ELE GEÇİRİLDİ.

AFYONKARAHİSAR’DA POLİS TARAFINDAN SON BİR HAFTA İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERDE BIÇAK...

Yazar
EDİTÖR

Selin Karaca

2 yıllık parlamento muhabirliği deneyimi var. Ankara kulislerine hakim, meclis gündemini ve parti genel merkezlerindeki hareketliliği anlık olarak sisteme giren kıdemli bir editör. Resmi dil ve protokol haberciliği konusunda uzmandır.