Gebze'de Kaldırımda Yürüyene Silahlı Saldırı: 2 Yaralı
Olayın Detayları ve Soruşturma
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen saldırıda, cadde üzerinde yürüyen bir kişiye seyir halindeki araçtan ateş açıldı. Olayda Beylikbağı Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi adresinde yürüyen Özcan E. (50) bacağından yaralandı.
Açılan ateş sırasında aynı noktada otobüs durağında bekleyen Safinaz A. (35) de mermi isabet etmesi sonucu yaralandı. Her iki yaralıya da olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.
Yaralılar, tedavi için Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek ve saha çalışması yaparak soruşturmayı sürdürüyor.
Polis, olay yerinde delil toplama ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurma çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili gelişmeler kamuoyuna duyurulacaktır.
KOCAELİ'NİN GEBZE İLÇESİNDE KALDIRIMDA YÜRÜYEN BİR KİŞİYE SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTAN ATEŞ AÇILDI. AÇILAN ATEŞ SIRASINDA DURAKTA BEKLEYEN BİR KADIN DA YARALANDI. 2 YARALI HASTANEYE KALDIRILIRKEN, OLAYIN ARDINDAN KAÇAN ŞÜPHELİNİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI.