Sarıyer'de Motosiklet Tamirhanesinde Yangın: 1 Yaralı, 3 Motosiklet Kullanılamaz Hale Geldi

İstanbul Sarıyer Pınar Mahallesi'nde saat 21.00'de motosiklet tamirhanesinde çıkan yangın kontrol altına alındı; 1 kişi hafif yaralandı, 3 motosiklet zarar gördü.

Yayın Tarihi: 09.01.2026 23:05
Güncelleme Tarihi: 09.01.2026 23:10

Sarıyer'de Motosiklet Tamirhanesinde Yangın: 1 Yaralı, 3 Motosiklet Kullanılamaz Hale Geldi

Sarıyer'de motosiklet tamirhanesi alev alev yandı

Olayın detayları

İstanbul Sarıyer'de, 3 katlı binanın girişindeki motosiklet tamirhanesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay, saat 21.00 sıralarında Pınar Mahallesi Bahadır Sokak'ta meydana geldi.

Büyüyen alevler iş yerinin tamamını kaplarken, yoğun duman binaya yayıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangına müdahale etmek isteyen iş yeri sahibi hafif şekilde yaralandı; ambulansta müdahale edildi. İş yerinde büyük çapta maddi hasar oluştu ve içeride bulunan 3 motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Mahalleli tanığı

Mahalle sakinlerinden Serhat Kaya, "Yangın önce dükkanı sardı, sonra üst katları sarmaya başladı. Biz de mahalleli olarak hemen dışarı çıktık. Yangın büyüdü. İtfaiye ekipleri geldi, müdahale ettiler. İçeride motosikletler vardı. Şu an 1 kişi yaralı. Çok büyük bir hasar var. Geçmiş olsun. Şu an yangın söndürüldü, kontrol altına alındı" dedi.

İSTANBUL SARIYER’DE 3 KATLI BİNANIN GİRİŞİNDEKİ MOTOSİKLET TAMİRHANESİ ALEV ALEV YANDI. YANGINA...

İSTANBUL SARIYER’DE 3 KATLI BİNANIN GİRİŞİNDEKİ MOTOSİKLET TAMİRHANESİ ALEV ALEV YANDI. YANGINA MÜDAHALE ETMEK İSTEYEN İŞ YERİ SAHİBİ HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI.

İSTANBUL SARIYER’DE 3 KATLI BİNANIN GİRİŞİNDEKİ MOTOSİKLET TAMİRHANESİ ALEV ALEV YANDI. YANGINA...

Yazar
EDİTÖR

Sinan Bekiroğlu

6 yıllık deneyimli "Shift Şefi". Gece vardiyasında sitenin manşet yönetiminden sorumludur. Olası bir deprem, kaza veya ani gelişmede tüm ekibi koordine edene kadar gemiyi yüzdürür.